DX1
DX2.4.1
DX3-1

Bubuka parusahaan

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur

Kendaraan Operasi Luhurna

  Modél Treuk HAOV-10 HAOV-12 HAO ...

Lantai Toko Crane

Kapasitas Tipe Modél (ditarik deui) (kg) C ...

Self Propelled Aluminium Platform Pangwangunan Gawé

Modél SAWP-7.5 SAWP-6 Max. Jangkungna Gawe ...

Angkat Gunting Hidrolik

Modél No. DX06 DX08 DX10 DX12 ...

Angkat Gunting Mini Propelled

Model Tipe SPM3.0 SPM3.9 Max. Plat ...

Angkat Boom Artipulasi Diri

Modél Tipe SABL-14D SABL-16D SABL-18 ...
314.png

Bubuka parusahaan

Qingdao Daxin Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profesional anu ngahasilkeun alat-alat padamelan udara. Perusahaan utamina dina aktipitas desain, pamekaran, produksi sareng penjualan alat-alat udara dianggo. Mesin Daxin tanggung jawab nyayogikeun peralatan operasi luhur-tinggi kualitas tinggi, murah pikeun mayoritas pangguna, teras-terasan ningkatkeun produk anu aya, sareng teras-terasan ngajalankeun séri produk pikeun nyumponan kabutuhan anu béda-béda konsumén anu béda

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami